هر برادری که از منافع برادر خود مانند نفع خویش حمایت کرد به کار خود سامان داده است (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

ارزش غذایی زنجبیل | خواص و فواید زنجبیل تازه

ارزش غذایی زنجبیل | خواص و فواید زنجبیل تازه

مضرات زنجبیل , مضرات زنجبیل در دوران شیردهی , مضرات زنجبیل در بارداری

  • دم کردن برنج با زنجبیل

یکی از روشهای مناسب برای خوردن زنجبیل، دم کردن آن با مواد غذایی از قبیل برنج است. در این روش سیر ریز خرد شده، زنجبیل، فلفل سبز و گشنیز تازه را با هم قاطی کنید و لا به لای برنج بریزید و از طعم آن لذت ببرید.

  • چایی زنجبیل

یکی از رشهای رایج مصرف این ماده مغذی، مصرف آن به صورت دم کرده است و یا زنجبیل را در چای خود رنده کنید.

  • دسر زنجبیلی

سعی کنید بنا به ذائقه خود برش های زنجبیل را روی دسر مورد علاقه خود بچینید و از خواص آن بهره مند شوید.

ترکیبات شیمیایی زنجبیل

ارزش غذایی زنجبیل

هر زمان که از یک ماده غذایی طبیعی و مصرف آن سخن به میان می آید، اولین سوالی که پیش می آید در مورد ارزش غذایی آن ماده خوراکی است که در ادامه در مورد زنجبیل و خواص غذایی آن برای شما صحبت کرده ایم.


ترکیبات مهم تشکیل دهنده زنجبیل

اصلی ترین ترکیبات تشکیل دهنده زنجبیل شامل مواد بودار سوزاننده ای است که بیشتر خواص اصلی آن به خاطر وجود همین مواد و ترکیبات است.

ترکیبات اصلی این ریشه مغذی شامل: انواع قندها (۵۰ تا ۷۰ درصد)، چربی ها ( ۳ تا ۱۸درصد) اولئورزین(۴ تا ۵/۷درصد) و ترکیبات سوزاننده (۱ تا ۳ درصد) است

این هم جالب است که بدانید: یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه که چیزی در حدود ۶ گرم است، حاوی ۵ کالری، یک گرم کربوهیدرات و مقدار بسیار کمی چربی، پروتئینو فیبر است.

۱۰ خاصیت شفا بخش مصرف زنجبیل