عزیزانم هنگام نشستن, بزرگان و ریش سپیدان را بر خود مقدم بدانید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه صحیح آش رشته نذری برای ۴ نفر

طرز تهیه صحیح آش رشته نذری برای ۴ نفر

تزیین آش رشته , طرز تهیه آش رشته , آموزش آش رشته نذری

مواد لازم جهت تهیه آش رشته

مواد مورد نیاز میزان لازم
لوبیا چیتی یک لیوان
نخود یک لیوان
عدس یک لیوان
لوبیا سفید یک لیوان
آرد گندم یک قاشق
پیاز داغ یک لیوان
سیر داغ ½ لیوان
نعنا داغ میزان لازم جهت تزیین
سبزی آش(تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید ، اسفناج) دو کیلو گرم

طرز تهیه آش رشته

برای تهیه آش رشته ابتدا باید ابتدا باید یک روز قبل حبوبات آش رشته را خیس کنید و در طول روز دو یا سه آب حبوبات را عوض کنید و دور بریزید. سپس پیاز داغ و سیر داغ را آماده کرده،هنگام تهیه پیاز داغ کمی زد چوبه اضافه کنید و با شعله ملایم تفت دهید. اکنون قابلمه ای تهیه کنید که از حجم آش بیشتر باشد سپس نخود ، لوبیا ، پیاز داغ و سیر داغ داخل قابلمه بریزید که با هم پخته شود.حالا عدس و سبزی آشی خرد شده را هم به مواد آش رشته اضافه کنید. سپس یک یا دو قاشق آرد را در مقداری آب سرد مخلوط کرده و به مواد آش اضافه کنید.هنگامی که سبزی ها پخته شدند رشته را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به هم دیگر نچسبند و منتظر بمانید آش کمی جا بیافتد. اکنون آش شما آماده شده و میتوانید تزیین و سرو نمایید.

نکات مهم در تهیه آش رشته

  1. حجم قابلمه شما باید از حجم آش رشته بزرگتر باشد تا موقع پخت آش رشته ها خمیر و به هم چسبیده نشوند.
  2. آش رشته را با سبزی آشی بدون ساقه و درشت خورد شده آماده کنید تا زیباتر به نظر آید.
  3. سبزی آش رشته شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید و اسفناج می باشد.
  4. در پخت آش رشته نباید پیاز داغ کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.
  5. برای امتحان میزان شوری آش رشته بعد از اضافه کردن رشته بچشید و بعد نمک را اضافه کنید تا آش زیاد شور نشود.
  6. روش طرز تهیه نعنا داغ ابتدا در تابه ای دو قاشق روغن بریزید و نعنا خشک اضافه کنید و سریع خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

تزیین آش رشته , طرز تهیه آش رشته , آموزش آش رشته نذری

تزیین آش رشته

طرز تهیه صحیح آش رشته نذری برای ۴ نفر